Saved Properties Register Sign In

06/12/2023

Vi hjälper dig att boka, planera och genomföra dina möten, konferenser och evenemang


Vi hjälper dig att boka, planera och genomföra dina möten, konferenser och evenemang

Att boka ett arbetsplatsmöte på Gammelbanken Vertshus och Lensmannsgården ger många fördelar, bland annat möjligheten att skräddarsy aktiviteter och måltider efter era behov. Vår engagerade personal arbetar nära ditt team för att skapa en skräddarsydd upplevelse som uppfyller dina specifika krav. Oavsett om du letar efter teambuilding-aktiviteter, nätverksmöjligheter eller helt enkelt en avkopplande atmosfär för att genomföra möten, har vi det du behöver. Vårt team kommer att arbeta tillsammans med dig för att skapa en personlig meny som tillgodoser dina kostbehov och preferenser. Med vår känsla för detaljer och vårt engagemang för kundnöjdhet kan du vara säker på att ditt arbetsplatsmöte kommer att bli en framgång. 

Gammelbanken Vertshus och Lensmannsgården ligger i den natursköna staden Hamnvik i Ibestad och är den perfekta platsen för företagsevenemang och fritid. Våra pittoreska omgivningar ger den perfekta bakgrunden för teambuilding-aktiviteter och utomhusäventyr. Våra anläggningar är utrustade med den senaste tekniken och bekvämligheterna för att säkerställa att ditt arbetsplatsmöte går smidigt. Oavsett om du vill hålla ett litet möte eller en stor konferens har vi utrymme och resurser för att tillgodose dina behov. Med vårt utmärkta läge och exceptionella service kan du fokusera på ditt arbete samtidigt som du njuter av den vackra omgivningen. 

Förutom skräddarsydda aktiviteter och ett utmärkt läge erbjuder Gammelbanken Vertshus och Lensmannsgården möjligheter till affärsresor för teambuilding och nätverkande. Vårt team kan ordna turer till lokala företag och sevärdheter för att hjälpa ditt team att bygga relationer och få nya insikter. Dessa turer kan anpassas för att passa dina intressen och mål, oavsett om du vill lära dig mer om lokal kultur, industri eller historia. Vårt team kan också ordna teambuilding-aktiviteter som främjar samarbete och problemlösningsförmåga. Med våra möjligheter till affärsresor kan du kombinera arbete och fritid för att skapa ett minnesvärt och produktivt arbetsplatsmöte.


Roll Eiendom – Lensmannsgården and Gammelbanken in Hamnvik. Orgnr. 986 300 112.

Phone + 47 90864299 – E.post : eriroll@online.no
Phone: + 46 705474835 (eng)


Learn more: http://astafjord.net#företag #företagsevent #teambuilding #konferens #konferenser #företagsmöten #bolag #möten #arrangement #evenemang #evenemangstips #affärsutveckling #handel #handelsresande #nordisk konferens #scandinavia #europe #europa konferens #konferenslokaler #lokaler #bostäder #lägenheter #hotel #gästgiveri #värdshus #samlingslokaler #aktiviteter #event #festivaler #festival #konsert #utställning #handelsutveckling #företagsutveckling #personalutveckling #sport #sportevenemang #klubbar #föreningar #organisationer #universitet #studier #forskning #gruppresor #grupper #forskargrupper #politiska partier #politiker #politiska sammankomster #verksamhet #mötes planering #event planering #bussbolag #flygbolag #kryssningar #hurtigruten #kontorslokaler #butikslokaler #eigendom #management #företagsledning #ledning #ledare #startegiska möten #utvecklingprogram #företagsorganisationer #företagarorganisation


Login


Username:
Password:

Forgotten password?