Saved Properties Register Sign In

06/13/2023

Fiske i Hamnvik, Ibestad, Norge


Fiske i Hamnvik, Ibestad, Norge

Hamnvik, som ligger i Ibestad, Norge, är ett populärt resmål för fiskeentusiaster på grund av det överflöd av fisk som finns i området. De djupa havsvattnen i Astafjorden är hem för en mängd olika fiskarter, inklusive hälleflundra, torsk, sej, lubb, uer, och makrill. Många av dessa fiskar finns i området året runt, vilket gör det till en idealisk destination för fisketurer när som helst under året. Oavsett om du är en erfaren sportfiskare eller nybörjare, kommer fiskemöjligheterna i Hamnvik att imponera.

Utöver det fantastiska fisket erbjuder Hamnvik ett utbud av boendealternativ och fiskebåtar att hyra för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Turister kan välja mellan en mängd olika boenden, inklusive hotell, stugor och pensionat, som alla erbjuder enkel tillgång till fiskeplatserna. Fiskebåtar kan hyras från ett antal lokala guide företag, vilket gör att besökare kan utforska fjordarna och fånga några av områdets uppskattade fiskar. Med så många tillgängliga alternativ kommer besökarna garanterat att hitta den perfekta kombinationen av boende och fiskeutrustning som passar deras behov.

För gruppresenärer erbjuder Hamnvik ett fiskeläger och värdshus som är idealiskt för grupparrangemang. Lägret erbjuder boende för upp till 40 personer och har en rad faciliteter, inklusive ett fullt utrustat kök, matplats och bastu. Gästerna kan också hyra en sportfiskeguide, som Roger K Olsson, som kan ge expertråd och assistans för att hjälpa besökarna att få ut det mesta av sin fiskeupplevelse. Med sitt fantastiska landskap, utmärkta fiskemöjligheter och utbud av boendealternativ är Hamnvik den perfekta destinationen för alla som vill uppleva det bästa av Norges fiskekultur.

Fiskeresor

Telefon: +46 (0) 705474835

Mer om Hamnvik: http://astafjord.net#fiska hälleflundra i norge #fiskecamper #fiske i nord norge #fylke #kommune #ibestad #hamnvik #astafjord.net #trip #fisketurer #fiskeresor #fiskeguider #fiske med båt #båtuthyrning #uthyrning av båtar #lodges #fiskelodge #torskfiske #fjordfiske #havsfiske #havskatt #lubb #torsk #sej #kveite #flundra #uer #makrill #valar #valskådning #tur #res #resa #resor #researrangör #bussbolag #hotell #camping #husbilscamping #campingplatser #semesterhus #stugor #villa #semesterbostad #lägenheter #rum #rum uthyres #fiskesemester #guide #hamnvik #hamnvik guide #fiskeguide i hamnvik #fiskeguide på rolla #astafjroden #astafjord fiskeguide #fiskeplatser #sportfiske #sportfiskare #spa #sauna #relax #restaurang #värdshus #hamnvik bolig #rorbu #företagsevenemang #företag #evenemang #events #kick-off

Login


Username:
Password:

Forgotten password?