Saved Properties Register Sign In

10/19/2023

Energimedicinsk healingterapi – En helande helg i Kiruna


May be an image of 1 person

Är du redo att uppleva en helg full av personlig utveckling och energimedicinsk healingterapi? Vi är glada att presentera en kurs som äger rum den 9-10 december 2023 i Kiruna. Kursen kommer att vara från kl 10.00-16.00 på lördagen och fortsätter kl 10.00-16.00 på söndagen. 

Energimedicinsk healingterapi (EMHT) är en metod som hjälper dig att förstå och använda kroppens egna energisystem för att nå balans, harmoni och välmående på alla nivåer – både fysiskt, emotionellt, mentalt och spirituellt. 

Kursen kommer att vara uppbyggd kring en mängd olika övningar och helande meditationer som syftar till att hjälpa deltagarna att få mer kontakt med sin egen kraft och energi. Målet med denna kurs är att erbjuda en trygg miljö för personlig utveckling och självutforskning genom praktiska verktyg och guidad kunskap. 

Kirunas strategiska placering under denna årstid erbjuder fantastiska möjligheter för kvällsaktiviteter såsom norrskensturer. Dessa aktiviteter ger deltagarna en unik möjlighet att kombinera den exceptionella erfarenheten av naturupplevelser, vinterlandskapet och tystnaden med den djupa inre resan som händer under kursen. 

Ta chansen att delta i denna helande helg och upptäck kraften i energimedicinsk healingterapi. Boka din plats idag och ge dig själv gåvan av personlig utveckling och självkännedom i en av Sveriges mest unika naturlandskap. 

Vänligen kontakta oss för mer information om kursen – vi ser fram emot att möta dig i Kiruna den 9-10 december 2023!

Kurs: "Läk dig själv och andra - En helande helg - Energimedicinsk healingterapi"
Plats: Aurora Kultur & Kongress
Lokal: Producenten ​
Stadshustorget 10 
981 30 Kiruna

Anmälan till kursen: "Läk dig själv och andra - En helande helg - Energimedicinsk healingterapi"

Välkommen att boka tid redan nu hos Erica Walsnes Välmående :
Telefon/sms: 0700-052477
walsnesvalmaende@outlook.com
https://www.facebook.com/ericawalsnesandliga


healing,energimedicinsk healing terapi, personligutveckling, kiruna, december, energimedvetenhet, energi, holistiskt hälsoperspektiv, meditation, självhealing, naturupplevelse, norrsken, hälsa, relax, avslapning, yoga, terapi, läkningsförmåga, kurs, healingkurs, energimedicinsk healingterapi, kurs i holistiskhälsa, kurs i kiruna, jukkasjärvi, stresshantering,hälsocenter,andlig healing, stödjande samtalspartner, korttidsterapier, certifierad, helande, samtalsterapeut, mentalhälsa, emhtLogin


Username:
Password:

Forgotten password?