Saved Properties Register Sign In

11/03/2023

Koselig leilighet til leie i Hamnvik, IbestadI det vakre landskapet i Hamnvik, Ibestad, står en koselig og totalrenovert leilighet klar for utleie. Dette stedet er perfekt for de som ser etter en komfortabel bolig for kort eller lang tid, takket være den gode plassutnyttelsen og de mange fasilitetene som tilbys. I denne beskrivelse vil jeg framheve hvorfor denne innbydende leiligheten er den beste løsningen for ditt neste opphold i Hamnvik.

Denne 3-roms leiligheten på 70m² er møblert med moderne og funksjonelle møbler som passer alle behov. Strøm, internett og TV er inkludert og gir alle bekvemmeligheter for et hyggelig opphold. For å gjøre hverdagen enda mer komfortabel, er leiligheten også utstyrt med en vaskemaskin – noe som vil spare deg for tid og energi.

En av de største fordelene med denne leiligheten er at den tilbyr høy kvalitet til en attraktiv pris. Den billigste utleieboligen i området ligger ute til NOK 4900, noe som gjør det til et økonomisk alternativ sammenlignet med andre overnattingsmuligheter i Hamnvik. Hvis du har ytterligere spørsmål eller ønsker å vurdere andre alternativer, ikke nøl med å sende oss en forespørsel. Vi vil gjerne hjelpe deg å finne den perfekte løsningen for ditt opphold.

I tillegg til denne romslige leiligheten, tilbyr vi også mindre leiligheter ideelle for korttidsboliger for ansatte i bedrifter. Disse leilighetene ligger sentralt i Hamnvik, noe som gir enkel tilgang til arbeidsplassen og mulighet for å nyte alt det lokale samfunnet har å tilby.

For å oppsummere, er denne koselige og totalrenovert leiligheten i Hamnvik, Ibestad et utmerket valg for de som er på utkikk etter en komfortabel og praktisk bolig med alle bekvemmeligheter inkludert. Med vennlig hilsen, Roger K. Olsson (astafjord.net@gmail.com) fra Astafjord.net står klar til å svare på dine spørsmål og veilede deg gjennom utleieprosessen.


#leilighet til leie #leilighet #feriebolig #hamnvik #ibestad #aurora rentals #astafjord rentals #bolig #leiligheten i HamnvikLogin


Username:
Password:

Forgotten password?