Saved Properties Register Sign In

11/04/2023

Utendørs vedfyrt badstue selges


 
Nyprodusert vedfyrt badstue selges. Opplev en utendørs vedfyrt badstue. En utendørs vedfyrt badstue er det ultimate avslapningsstedet i ethvert hjem, og kan legge til en luksuriøs atmosfære til uteområdene dine. Badstuen gir et sunt alternativ for avslapning, og gir kroppsvarme og velvære i hjertet av naturen. Badstue er komplett med vedfyrt badstuepakke, 4,9 m² med 4-6 seter. Å ha sin egen badstue er den store drømmen for mange. Hvis man er ute etter en enklere badstue, i praktisk størrelse med tidløs design som dessuten passer på alle tomter, er vår badstue en svært god kandidat. Leveres i ferdig byggesett – badstubenker, raster og ryggstø i asp er inkludert! 
 
Vi bygger badstuhytter, badstuer, hytter, spikertelt og verandaer og vi har erfaringen og kunnskap som er nødvendig for å lage dessa med både kvalitet og tidriktig design. 
 
ved forespørsel, kontakt oss i Hamnvik, Ibestad
 
Roger K. Olsson
Tlf. 0046705474835
http://astafjord.net


#badstuhytter #badstuer #hytter #spikertelttelt #verandaer #hamnvik #ibestad #ibestad bygg #arbeidbolig #nyboligprosjekt #byggeareal #byggebransje #byggding #referanseprosjekter #økonomisk soliditet #bygging i hamnvik #bygging i ibestad #bygging i harstad #astafjord bygging #ibestad bygging  #hamnvik bygging 


Login


Username:
Password:

Forgotten password?