Saved Properties Register Sign In

11/06/2023

Dronebilder og 3D-kart: Innblikk i livet på øyriket IbestadI dagens teknologiske verden er det nå mulig å utforske og få et innblikk i livet på øyriket Ibestad uten å faktisk besøke stedet. Dette skyldes den virtuelle omvisningen som er produsert av Ibestad kommune og kan finnes på deres hjemmeside. Gjennom bruk av dronebilder og 3D-kart, gir kommunen interesserte en unik mulighet til å oppdage bygda Hamnvik og andre steder i Ibestad.

Dronebilder gir en fugleperspektiv over landskapet, noe som er veldig nyttig når man skal utforske nye områder. De høyoppløselige bildene tillater en detaljert gjengivelse av naturen, infrastrukturen og boligområder, noe som gir et realistisk glimt av samfunnet som lever på øya. 

I tillegg til dronebilder, bruker den virtuelle omvisningen også 3D-kart for å gi et helhetlig inntrykk av Ibestad. Disse interaktive kartene lar brukerne navigere fritt rundt på øya, zoome inn og ut, samt peke ut spesielle interessepunkter som skoler, kirker eller naturområder. Kombinasjonen av dronebilder med høy oppløsning og komplekse 3D-kart gir en levende representasjon av regionen.

Den virtuelle omvisningen gjør at man kan utforske Hamnvik og resten av Ibestad kommune på en praktisk og rimelig måte. Dette er spesielt nyttig for de som ønsker å planlegge et besøk, men også for de som er nysgjerrige på livet på et øyriket i Nord-Norge. Alt du trenger er en nettleser og en internettforbindelse, og du kan få et innblikk i den vakre verden av Ibestad direkte fra ditt eget hjem.

Takket være teknologiske fremskritt som dronebilder og 3D-kart, kan vi nå utforske steder langt borte uten å forlate vår egen komfort. Den virtuelle omvisningen produsert av Ibestad kommune gir et fantastisk eksempel på hvordan slike digitale verktøy kan hjelpe oss med å bli bedre kjent med nye steder og kulturer.

https://chilivr.no/ibestad/ibestadkommune/?&media-name=Ibestad
Login


Username:
Password:

Forgotten password?