Saved Properties Register Sign In

12/27/2023

Boka hundvakt och hundrastning - Tryggare än ett hundpensionat


Förhandsvisning av bild

En trygg och pålitlig hundpassare som får era fyrbenta vänner att må bra 

Med en själ så djup som en gammal skog och hjärtat fullt av kärlek till dessa fyrbenta varelser, har jag ägnat en stor del av mitt liv åt att vara hundvakt och hundtränare. Erfarenheterna sträcker sig långt bak i tiden, genom år av ömsesidig tillväxt och förståelse mellan mig och mina trogna följeslagare. 

Jag har alltid ägt hundar, och varje nytt tillskott till familjen har lärt mig mer om hundars beteende och psyke. Varje hund, med sin egen unika personlighet och temperament, har gett mig en inblick i en värld full av oskriven kommunikation och okuvlig lojalitet. 

Att träna upp jakthundar har varit en särskild passion för mig. Att se en hund utvecklas från en osäker valp till en självsäker, skicklig jägare är en upplevelse som få kan förstå. Jakthundens instinkter är starka och djupa, men det är genom tålamod, konsekvent träning och oändlig kärlek som dessa instinkter kan formas till effektiva färdigheter.

Den stora utmaningen och glädjen i att vara hundvakt är att varje hund kräver sin egen unika förståelse och inställning. Vissa hundar är blyga och försiktiga, medan andra är öppna och äventyrliga. Att anpassa mig till varje hunds behov och preferenser har varit en resa av upptäckt och lärande. 

Att vara hundvakt och tränare är mycket mer än ett jobb för mig - det är en livsstil, en passion och en kärlekshistoria som fortsätter att skrivas. Varje ny hund jag möter och varje ny färdighet jag lär ut förstärker mina band till dessa fantastiska varelser och den underbara värld de lever i. 

Så, här står jag, en hundvakt och tränare med ett hjärta fullt av minnen och en själ full av passion. Jag är stolt över att kunna arbeta med dessa fantastiska djur, att kunna hjälpa dem att växa och utvecklas, och att dela i deras glädje och framgångar. För i slutändan är det vi som lär oss mest av våra fyrbenta vänner - om kärlek, lojalitet och den oslagbara andan av äventyr. 

Stenungsund 2023-12-25 

Roger Olsson
Tel: 070 547 48 35


#stenungsundhund #agility #hundtränare #hunddagis #hundar #hund #tjörn #hundens #skötsel #hundmat #motion #pälsvård #veterinärbesök #rastgård #hundpensionatet #säkerhet #långpromenader #hundgrupper #agility #tjänstehund #tjänstehundar #hundpsykolog #hundträning #hundpromenader #daycare #weekendcare #semesterhund #hundgård #polishund #hundpensionatet #säkerhet #långpromenader #hundgrupper #agility #stenungsundagility #skötaomhundar #skötahundar #hundskötare #hundvalp #tjörn #stenungsund #storahöga #kungälv #bohuslän #stenungsundkommunLogin


Username:
Password:

Forgotten password?