Saved Properties Register Sign In

01/04/2024

Astafjord Adventure i Hamnvik


Förhandsvisning av bild

Vi på Astafjord Adventure i Hamnvik vill hälsa er välkomna till vårens och sommarens stora höjdpunkter inom havsfiske. Vi är glada att kunna bjuda in er att uppleva det spännande hälleflundrafisket i vårt vackra område.

Astafjord Adventure, beläget i den pittoreska byn Hamnvik i Ibestad, är känt för sitt fantastiska fiske. Vi erbjuder en unik möjlighet att fånga den eftertraktade hälleflundran, en av de största och mest imponerande fiskarna som finns i våra vatten.

Vi vill ge er möjligheten att delta i denna extraordinära fiskeupplevelse tillsammans med era föreningar. Vår erfarna personal och professionella guider kommer att vara tillgängliga för att säkerställa en framgångsrik och minnesvärd fisketur.

Nu tar vi emot bokningar för vår- och sommarsäsongen. Detta är en perfekt tidpunkt att planera era kommande aktiviteter och ge era medlemmar något speciellt att se fram emot. Vi kan skräddarsy paket efter era behov och önskemål, oavsett om ni är nybörjare eller erfarna sportfiskare.

Så varför inte ta chansen att utforska Astafjords fantastiska havsfiske? Kom till oss för en oförglömlig upplevelse där ni kan njuta av naturen samtidigt som ni utmanar er själva i jakten på den stora hälleflundran.

Kontakta oss idag för att boka er fisketur och låt oss tillsammans skapa minnen som varar för livet. Vi ser fram emot att välkomna er till Astafjord Adventure i Hamnvik.

Med vänliga hälsningar,

Teamet på Astafjord Adventure

http://astafjord.net#havsfiske #fiskecamp #astafjordlodge #hamnvik #ibestad #harstad #fiske #rolla #hälleflundra #skreifiske #sportfiske #stugor #camping #fiskesäsong #nordnorge #finnmark #troms #öriket #fiskeguide #fisketurer #fiskeresor #fiskeförening #laxfiske #sej #torsk #uer #lubb #havskatt #sportfiskeförening #flugfiske #fiskebåtar #uthyrning #camp


Login


Username:
Password:

Forgotten password?