Saved Properties Register Sign In

01/04/2024

Havsfiske Hälleflundra Guide


Förhandsvisning av bild


Välkommen till vår hälleflundra guide! Om du är intresserad av att fiska hälleflundra i Nord Norge, har du kommit till rätt ställe. Vi förstår att det kan vara spännande och utmanande att ge sig ut på fiskeäventyr, särskilt när det gäller en så imponerande fisk som hälleflundran. 

I denna instruktionsvideo kommer vi att ta dig genom stegen för hur du kan fånga hälleflundra i Nord Norge. Vi kommer att dela med oss av våra bästa tips och tricks för att öka dina chanser att få en framgångsrik fisketur. 

Vi vet hur viktigt det är med noggranna instruktioner och tydliga demonstrationer när man lär sig något nytt. Därför har vi tagit extra tid och omsorg för att skapa denna video så att den blir så informativ och användbar som möjligt. 

Vi hoppas verkligen att du kommer njuta av vår hälleflundra guide och lära dig några nya tekniker som kan hjälpa dig fånga den här fantastiska fisken. Ta chansen, utforska Nord Norges vackra vatten och upplev spänningen i hälleflundrafiske! 

https://www.youtube.com/watch?si=l1_BhYr3ziL9K1Jq&v=QjbT_mB8QbY&feature=youtu.be hashtag#hälleflundra hashtag#kveite hashtag#halibutfishing hashtag#halibut hashtag#finnmark hashtag#havsfiske hashtag#tromsogfinnmark hashtag#fiskeguide hashtag#nordnorge hashtag#astafjord hashtag#hamnvik hashtag#sportfiske hashtag#fiske hashtag#kveitefiske hashtag#fiskeresor hashtag#fisketur hashtag#fiskecamp hashtag#adventure hashtag#guide hashtag#astafjordadventure


Login


Username:
Password:

Forgotten password?