Saved Properties Register Sign In

01/04/2024

Gott Nytt År 2024Förhandsvisning av bild

När jag reflekterar över det år som passerat, känner jag mitt hjärta fyllas av en oemotståndlig tacksamhet. Varje dag har varit en dikt, en stig av ord och handlingar som lett oss genom tidens trädgård. Vi har vandrat genom skönhet och smärta, genom skratt och tårar, och genom allt detta har vi funnit en djupare förståelse för livets sanna natur.

När årets sista blad faller och ett nytt kapitel väntar vid horisonten, står vi här, fulla av tacksamhet och hopp. Vi skådar tillbaka på det år som varit, ett år av förändringar, upptäckter och ovärderliga stunder. Och vi ser fram emot det som komma skall, med öppna hjärtan och klara sinnen.

Året som gick var en resa, både fysiskt och en inre resa. Vi har korsat hav och berg, men mer betydelsefullt var de inre resor vi har gjort. Vi har dykt ner i vår själs djup och där funnit en värld av insikt och förståelse. Vi har sträckt våra hjärtan mot stjärnorna och funnit en kärlek som överstiger all mänsklig förståelse.

Vårt liv har berikats av många nya ansikten. Det har varit ett år av sammanflätade vänskapsband, där nya ansikten har blivit en del av vår gemenskap. Varje ny vän har tillfört en ny dimension till vår värld, berikat vår vardag med sin unika berättelse, sina skratt och sin värme. Varje ny vän har lämnat ett avtryck i våra hjärtan, och dessa avtryck har i sin tur tecknat en karta över vår mänsklighet. Vi har delat skratt och tårar, drömmar och rädslor, och genom detta delande har vi vuxit närmare varandra.

Det gångna året har också varit fullt av glädjeämnen, minnesvärda ögonblick som vi kommer att bära med oss in i framtiden. Det har varit ett år av glädjeämnen, stora som små. Varje ögonblick, varje leende, varje delad skratt har blivit till ett minne, en påminnelse om allt det vackra vi har fått uppleva tillsammans. Dessa minnen är som skimrande pärlor, strungna på tråden av vårt gemensamma liv. De lyser i dunklet och vägleder oss när vi står inför utmaningar.

Nu står vi inför ett nytt år, redo att ta steget in i det okända. Så låt oss ta emot det nya året med samma mod och hopp som vi har bemött det gångna. Låt oss fortsätta vår resa, utforska nya vägar, knyta nya vänskapsband och skapa nya minnen. Vi gör det nu med hopp i våra hjärtan och med en önskan om att det nya året ska vara minst lika berikande som det gångna. Vi hoppas på nya äventyr, nya lärdomar och nya möjligheter att växa som människor.

Vi kommer att avsluta året med en nyårsandakt på Den Goda Viljan församling här i Mölndal. Detta kommer att vara en tid för gemenskap, för reflektion, och för förnyelse. Vi kommer att samla våra tankar, våra hjärtan och våra drömmar i en enda, gemensam bön för det kommande året.

Till alla våra nära och kära, vi önskar er ett Gott Nytt År. Må det nya året vara fyllt av ljus och kärlek, skönhet och glädje, av förundran och tacksamhet. Må vi alla hitta den frid och den glädje som kommer av att leva fullt ut, i varje ögonblick och i varje andetag. Gott Nytt År till er alla!


Login


Username:
Password:

Forgotten password?