Saved Properties Register Sign In

01/06/2024

Välkommen till Astafjord Adventure 2024 – Världens Bästa HavsFiske! 


Förhandsvisning av bild

Är du redo att uppleva fiskets underverk i en av de mest otroliga platserna på jorden? Astafjord erbjuder de bästa fiskeupplevelserna året runt, och vi på Astafjord Adventure är här för att guida dig genom det.

När våren och sommaren kommer, är det dags för hälleflundrafisket, ett historiskt kännetecken för Hamnvik och Astafjord. Hälleflundran, med sin imponerande storlek och kraft, ger en adrenalinfylld upplevelse som ingen annan. Att dra upp en stor hälleflundra är en triumf varje sportfiskare drömmer om.

Men det är inte allt. Under vinterhalvåret och våren är det torsk och skrei som dominerar våra vatten. Dessa vackra och kraftfulla fiskar ger en utmaning och belöning som håller sig. 

Och för de som älskar laxfiske, erbjuder Astafjord en mängd laxfiskeälvar. Med otaliga möjligheter runt hörnet, är din chans att fånga en minnesvärd lax större än någonsin.

Astafjord Adventure är stolt att ha Roger K. Olsson som vår professionella fiskeguide. Med sin djupa kunskap och passion för fiske, kommer Roger att leda dig genom de mest produktiva fiskevattnen och dela med sig av sina bästa fisketips.

Så, vad väntar du på? Boka din bästa havsfiskeupplevelse med Astafjord Adventure idag. Njut av det spektakulära landskapet, ta del av den otroliga fiskemiljön och skapa minnen som varar livet ut. Astafjord Adventure 2024 – där dina fiskedrömmar blir verklighet.

https://astafjordadventure.com


#astafjord #hamnvik #havsfiske #hälleflundrafiske #fiskeresor #fiskecamp i norge #skreifiske #havsfisketurer #fiskeguide #ibestad #troms #finnmark #norge #fiskeresa #sportfiske #laxfiske #flugfiske #fjällfiske #öringfiske
Login


Username:
Password:

Forgotten password?