Saved Properties Register Sign In

01/06/2024

Astafjord Adventure 2024: Din biljett till världens bästa havsfiske https://astafjordadventure.com


Förhandsvisning av bild

Varje årstid har sin egen charm, men när det kommer till fiske, är varje årstid en hög tid på Astafjord. Att vara en del av Astafjord Adventure 2024 är att vara en del av en rik och ärevördig tradition, att uppleva havsfiske i världsklass, och att skapa oförglömliga minnen. 

Våren och sommaren på Astafjord är som inget annat. Hälleflundrafisket, som länge har varit ett kännetecken för Hamnvik och Astafjord, når sin höjdpunkt under dessa årstider. Här kan du uppleva den spänning och äventyr som kommer med att jaga denna mäktiga fisk i de kalla, klara vattnen i Astafjord. 

Vinter och vår på Astafjord är lika imponerande. Torsk och skrei fiske är bäst under dessa tider. När vattnet blir kallare och dagarna kortare, blir fisket bara bättre. Med varje kast och varje fångst, kommer du att förstå varför Astafjord är känt för sitt vinterfiske. 

Men det är inte bara om havsfiske vi talar om här. Astafjord erbjuder en mångfald av laxfiskeälvar runt knuten, vilket ger otaliga möjligheter till ett minnesvärt laxfiske. Vare sig du är en erfaren fiskare eller en nybörjare, finns det något för alla på Astafjord.

Och bakom allt detta står Roger K. Olsson, en passionerad och erfaren fiskare, som kör havsfisketurer för Astafjord Adventure. Med Roger vid rodret kan du vara säker på att få den bästa fiskeupplevelsen möjlig.

Så varför vänta? Boka din bästa havsfiskeupplevelse till Astafjord Adventure 2024 idag. Kom och upplev världens bästa havsfiske, upplev Astafjord. 

https://astafjordadventure.com


#havsfiske #astafjord #guide #tour #lodge #camping #fiskecamp #nordnorge #hamnvik #isleofrolla #rolla #harstad #senja #fiske #laxfiske #öringfiske #laxfiskeälv #laxälv #hälleflundrafiske #skreifiske #narvik #fiskeresor #fiskeguide #fiskebåtar #fiskeprylar #storfisk #rödingfiske #fiskeflyg #fjällfiske #fiskekalender #fiskejournal #fiskebokning #airbnbLogin


Username:
Password:

Forgotten password?