Saved Properties Register Sign In

01/06/2024

Harstad Travpark - Världens nordligaste totalisatorbana


Förhandsvisning av bild

Harstad Travpark, belägen i det pittoreska landskapet fem kilometer utanför Harstad centrum, är mer än bara en travbana - det är en historisk landmärke och en viktig del av det nordnorska samhället. Sedan invigningen den 29 juli 1995 har Harstad Travpark, världens nordligaste totalisatorbana, varit en plats för både lokalbefolkningen och turister att njuta av spänningen och skönheten i trav. 

Ägd av Nordnorge Travforbund och drivs av Totonor AS, som grundades 1997 och ansvarar för Rikstotos uppgifter i Nordnorge, är Harstad Travpark en viktig travspel- och underhållningsdestination. Men det är inte bara travspel och kapplöpningar som lockar människor till denna anläggning. Anläggningen fungerar också som en plats för samhällssammankomster och evenemang. 

Här kan du hitta en mängd olika aktiviteter och evenemang som äger rum året runt. Från idrottsaktiviteter till fester, Harstad Travpark är en levande och dynamisk plats som erbjuder något för alla. Dessutom ger anläggningen möjlighet att hyras ut för privata evenemang som bröllop eller konfirmationer, vilket gör det till en idealisk plats för att skapa minnesvärda ögonblick. 

En av de mest noterbara händelserna i anläggningens historia var hösten 2014 när en betydande uppgradering av banovalen genomfördes. Genom att byta toppdäck och updatera banan har Harstad Travpark förvandlats till en toppmodern travbana, väl rustad för att möta de utmaningar som framtiden kan erbjuda. 

Inte bara det, men Harstad Travpark är också en plats för företag att skapa unika upplevelser och evenemangspaket. Genom att samarbeta med företag som kan ordna speciella evenemang, erbjuder Harstad Travpark en unik blandning av underhållning och engagemang.

Sammanfattningsvis är Harstad Travpark mer än bara världens nordligaste totalisatorbana. Det är en plats för samhället att komma samman, för besökare att skapa minnen, och för alla att njuta av det bästa av vad nordlig travsport har att erbjuda. Från dess vackra omgivningar till dess moderna faciliteter, är Harstad Travpark en pärla i hjärtat av Nordnorge.

Läs mer om Harstad Travpark
https://www.travsport.no/travbaner/harstad-travpark/


#travbana #harstad #nordnorge #evenmang #travsport #trav #hästsport #ridning #världensnordligaste #totalisatorbana #totonor #nordnorge #travforbund #v65 #v75 #travspel #tips #evenemang #centrum
Login


Username:
Password:

Forgotten password?