Saved Properties Register Sign In

01/07/2024

Trollingfiske


Förhandsvisning av bild


På sommaren finns det fantastiska möjligheter att trollingfiska efter hälleflundra i Astafjord, speciellt i områden med sandbotten. Hälleflundran kommer upp till grundare vatten med strömmande vatten över sandbotten under denna tid på året. För att fånga hälleflundra med jiggar är det bäst att vara försiktig och ta sig över med båten till de optimala fiskeplatserna.


I Hamnvik och dess omgivningar finns några av de bästa fiskemöjligheterna för hälleflundra. Med rätt utrustning och teknik kan du ha en framgångsrik dag på vattnet och fånga dessa imponerande fiskar. Trollingfiske efter hälleflundra ger spänning och möjligheten att få uppleva den magnifika naturen samtidigt som du njuter av en lyckad fisketur.


Så packa din utrustning, ge dig ut på vattnet och utforska det fantastiska trollingfisket efter hälleflundra i Astafjord, särskilt runt Hamnvik. Du kommer inte bli besviken på de otroliga möjligheterna som väntar!


Läs mer https://astafjordadventure.com
#astafjordadventure #hamnvik #hälleflundra #fiske #sommarfiske #trollingfiske #fiskeutrustning #fiskeguide #hälleflundrafiske #nordnorge #fiskeresor #fisketurer #fiskecampLogin


Username:
Password:

Forgotten password?