Saved Properties Register Sign In

01/07/2024

Öriket Ibestad


Förhandsvisning av bild

Öriket Ibestad, beläget vid den vackra Astafjorden, har en osannolik historia som lockar fiskare från när och fjärran. Med sitt rykte om att erbjuda en av de bästa fisketurerna i området har denna lilla ö blivit ett mecka för sportfiskeentusiaster.


Hälleflundran, den stora och kraftfulla fisken som är känd för sina imponerande dimensioner, är särskilt populär här. Ibestads vatten är hem för ett överflöd av denna magnifika art, vilket gör det till en drömdestination för dem som vill utmana sig själva och fånga en riktig jätte.


Astafjorden erbjuder inte bara fantastiska fiskemöjligheter utan också en spektakulär naturskönhet. Med sina dramatiska klippor och vidsträckta vyer ger detta område en unik upplevelse för alla besökare.


Hamnvik, med sin charmiga hamn och pittoreska omgivning, är en perfekt bas för att utforska detta fiskeparadis. Här kan du hitta allt du behöver för din fiskeresa – från erfarna guider till moderna båtar och utrustning av hög kvalitet.


Oavsett om du är nybörjare eller erfaren sportfiskare kommer Öriket Ibestad att överträffa dina förväntningar. Ta chansen att uppleva det bästa fisketuren i detta osannolika paradis och skapa minnen som varar för livet.


Läs mer https://astafjordadventure.com#öriket #ibestad #hamnvik #astafjord #harstad #senja #troms #astafjordadventure #hälleflundra #fiske #havsfisketävling #havsfisketurer

#trollingfiske #flugfiske #största #fiskarna #sportfiskeguide #fiskeguider #fiskeplatser #fiskeplats #nordnorge #midnattsol #bokafiskeresa #resorLogin


Username:
Password:

Forgotten password?