Saved Properties Register Sign In

01/07/2024

Det var en av de bästa fiskedagarna i Maj


Förhandsvisning av bild


Det var en oförglömlig dag den 14 maj när vi befann oss mitt ute i Astafjorden. Vi hade tur med vädret och fisketuren blev en av de bästa för året. I båten, omgiven av den vackra naturen, och vi lyckades fånga något helt speciellt – en imponerande hälleflundra.


Kampen med den stora och kraftfulla hälleflundran var spännande och intensiv. Den visade verkligen sin styrka och gav oss en verklig utmaning. När vi äntligen fick den ombord på båten kunde vi inte annat än att beundra dess imponerande storlek – över en meter lång!


Att fånga årets första hälleflundra gjorde denna fisketur till ett minne för livet. Vi kommer alltid att minnas den fantastiska dagen i Astafjorden, där vårt tålmodiga fiske belönades med denna magnifika skapelse från havet.

Hamnvik kommer alltid vara platsen där detta minne skapades och där vår passion för sportfiske fick sitt riktiga genombrott. Vi ser fram emot fler spännande fisketurer och nya äventyr i framtiden!


Läs mer på https://astafjordadventure.com#astafjordadventure #fisketur #bästafisketuren #fisketävling #hälleflundra #kveite #storfisk #spöfångad #båtfiske #trollingfiske #havsfiske #havsfiskeresor #fiskeresa #astafjordguide #astafjordlodge #båtar #nordnorge #harstad #ibestad #senja #hamnvik


Login


Username:
Password:

Forgotten password?