Saved Properties Register Sign In

01/27/2024

Andlig Afton i Kiruna
Erica Walsnes, Medium och Andlig healer, kommer att hålla en andlig afton i Kiruna torsdagen den 1 februari. Detta evenemang kommer att erbjuda en unik möjlighet för deltagarna att uppleva både en seans och en healing meditation och få vägledning från en erfaren andlig healer. 
Erica Walsnes är känd för sin förmåga att skapa en lugn och fridfull atmosfär där människor kan slappna av, komma i kontakt med och utforska sin inre värld. Hennes förmåga att förmedla helande energi och intuitiva förmågor har hjälpt många att hitta balans, harmoni och välbefinnande. 
Under denna andliga afton kommer Erica Walsnes att guida deltagarna genom en healingmeditation som syftar till att främja läkning, inre lugn och personlig utveckling. Detta är en fantastisk möjlighet för alla som vill uppnå helande, utforska sin egen andlighet eller bara behöver ett ögonblick av stillhet i sina liv. Vi gör en djupt avslappnande healingmeditation där du kommer i kontakt med dig själv, ditt inre och din kraft som hjälper kroppen att hjälpa sig själv. Du känner dig stärkt och påfylld med energi för bättre välbefinnande, hälsa och balans. 
Efter meditationen har vi en fikastund och en mindre seans och välkomnar andevärlden, förmedlar deras kärleksfulla budskap och vägledning till några av er. De kommer och berättar om sig själva så att du kan känna igen vem det är som vill förmedla en kärleksfull hälsning, budskap och vägledande råd för att hjälpa dig på din väg framåt i livet. Några kommer också få intuitivt tolkade budskap genom kort. 
Vi rekommenderar starkt att du anmäler dig redan nu för denna unika upplevelse. Platserna är begränsade, så se till att säkra din plats i förväg. För mer information om evenemanget eller för anmälan, vänligen kontakta oss på nedanstående kontaktuppgifter. 
Kostnad: 300kr. Som betalas vid anmälan med swish till: 0700-052477.
Du är över 18 år. För anmälan och/eller mer info: sms eller telefon: 0700-052477
Hjärtligt välkommen!💖
Det finns också några tider från kl 15 för den som önskar boka en medial vägledning denna dag!
Vi ser fram emot en underbar kväll tillsammans med Erica Walsnes där vi kan återansluta till vår inre kraft och hitta välbefinnande. Varmt välkommen!


Login


Username:
Password:

Forgotten password?