Saved Properties Register Sign In

01/27/2024

Helbredende Meditasjonskveld i Hamnvik, Ibestad


Förhandsvisning av bild

Helbredende meditasjonskveld i Hamnvik, Ibestad
 
Meditasjon har lenge vært fremhevet som en kilde til indre fred og helbredelse. Den 17. februar 2024 vil Hamnvik, en sjarmerende bygd i Ibestad kommune i Troms, være vertskap for en spesiell kveld dedikert til nettopp dette. Erica Walsnes, en anerkjent veileder i meditasjon og åndelig helbredelse fra Stenungsund i Sverige, vil lede en helbredende meditasjonskveld som er åpen for alle som søker etter å forbedre sitt velvære gjennom meditative praksiser.
 
Erica Walsnes – En veileder i åndelig helbredelse
 
Erica Walsnes, kveldens veileder, kommer fra Stenungsund, Sverige, og har opparbeidet seg en betydelig anerkjennelse for sitt arbeid innen meditasjon og åndelig helbredelse. Med en tilnærming som integrerer forskjellige meditative teknikker, tilbyr Erica et unikt program som appellerer til både nybegynnere og erfarne praktiserende.
 
Arrangementet i Hamnvik
 
Den helbredende meditasjonskvelden i Hamnvik er en mulighet for deltakerne til å oppleve en dyp forbindelse med seg selv og oppnå en følelse av helbredelse gjennom guidet meditasjon. Dette arrangementet er spesielt innrettet mot healing og personlig vekst, noe som gjør det til en unik og verdifull opplevelse for alle som deltar.
 
Hvem kan delta?
 
Arrangementet er åpent for alle, uavhengig av erfaring med meditasjon. Det er denne inkluderende naturen som gjør kvelden til noe spesielt. Erica Walsnes ønsker hjertelig velkommen alle som er interessert i å utforske meditasjonens helbredende egenskaper, og gir en sjelden mulighet til å lære av en ekspert innen feltet.
 
Konklusjon
 
Helbredende meditasjonskveld i Hamnvik, Ibestad, er en ikke til å gå glipp av hendelse for de som søker åndelig vekst og personlig helbredelse. Erica Walsnes' ekspertise gir en unik mulighet til å lære, vokse og helbrede i et støttende og innbydende miljø. Om du er på en åndelig reise, på søken etter indre ro, eller rett og slett nysgjerrig på meditasjonens mange fordeler, så er dette kvelden for deg. Alle er hjertelig velkomne til en kveld med fornyelse og gjenoppdagelse av indre ro og harmoni.

Login


Username:
Password:

Forgotten password?