Saved Properties Register Sign In

01/27/2024

Hälleflundrafiske säsongstartFörhandsvisning av bild


Nu är det äntligen dags att kasta loss och kasta ut linorna – hälleflundrafiskesäsongen står för dörren! Med energi som brusar likt vågorna i Astafjorden, ser vi med spänning fram emot en sommar som lovar äventyr och adrenalin. Tänk er den friska havsbrisen som fyller lungorna, solens glittrande spegling på den klara vattenytan och den otroliga känslan av att dra upp en mäktig hälleflundra ur djupet. Detta är inte bara fiske, det är en passion som enar oss med naturen och testar vår skicklighet. 

Astafjord Adventures står redo att välkomna er till Hamnvik, Ibestad – porten till era livs fiskeäventyr i Norge. Våra erfarna guider och topputrustade båtar tar er till de bästa fiskeplatserna där den stora hälleflundran lurar. Vi pratar om en fisk som inte bara utmanar din styrka utan även din tålamod och skicklighet. Varje tur blir en unik historia att berätta, en triumf att minnas. 

Det finns lediga helger att boka, vi har fiskeguider, bekväma boenden, och, båtar tillgängliga – det är hög tid att boka din fiskeresa till Astafjord. Oavsett om du är en erfaren fiskare eller en nybörjare med entusiasm att lära, ger vi dig chansen att uppleva det yppersta av hälleflundrafiske. Tänk dig känslan av att stå där med spöet böjt i en perfekt båge, adrenalinet som pumpar när du kämpar med en av havets giganter. Det är dessa ögonblick som gör livet oförglömligt. 

Så packa din väska, förbered ditt sinne och kom redo att skapa minnen som varar för evigt. Astafjord Adventures väntar på dig för att upptäcka de rika vattnen och den storslagna naturen som omger oss. Nu kör vi igång – det är hälleflundrafiskesäsong i Astafjorden och det kommer att bli en fantastisk sommar med riklig fångst och oförglömliga äventyr. Boka din plats nu och var med när vi skriver historia på de norska vattnen. Det här är ditt kall, ditt äventyr – ditt livs bästa hälleflundrafiske väntar! 


https://astafjordadventure.com#astafjord #djuphavsfiske #hälleflundrafiske #hälleflundra #kveite #solnedgång #havet #norge #sportfiske #spöfiske #fiskespö #fiskeäventyr #fiskecamper #fiskecamping #camping #sandstrand #hamnvik #ibestad #troms #senja #engenes #harstad #vesterålen #langfjord #eidsfjord #grovfjord #lavangen #salangen #gratangen #gratangenfjorden #salangenfjorden #lavangenfjorden #dyroy #sjovegan #eid #sjovik #fiske #fiskeresor #fiskeresa #fisketur #havsfiske #havsfisketur #havsfiskeresor #tromsogfinnmark #grovfjorden #selskap #fiskeselskap #prestgjeld #utvikling #bedrifter #fasiliteter #astafjordlodge #astafjordcamping #hamnvikcamping #ibestadcamping #andorja #öriket #kyst #natur #wildmark #turisme #opplevelse #kultur #trekking #havsfiskeresa #resor #temaresor #sportresor #äventyrsresor #norden #res #resnyheter #nyheter #sportfiskare #helgfiske #fiskehelg #weekend #millionfisken #arrangement #berivoll #båtliv #norges #beste #sj #kveitefiske #bestekveitefiske #storkveite #bestilledinfisketur #bokadinfisketur #boka #fiskare #öringfiske #laxfiske #torskfiske #sejfiske #kveitefangst #nöjesresa #semesterrsa #semesterinorge #norgesemester
Login


Username:
Password:

Forgotten password?