Saved Properties Register Sign In

01/29/2024

Astafjord camping


Förhandsvisning av bild

Astafjord camping är en verklig pärla, belägen på den idylliska ön Rolla i Hamnvik, Ibestad. Detta är en destination som lovar både äventyr och avkoppling i en harmonisk kombination, där havets brus och naturens tystnad går hand i hand. Här kan du som besökare verkligen njuta av den norska sommaren i dess fulla prakt.

Att hyra en campingplats på Astafjord camping är att säkra en sommarsemester utöver det vanliga. Omfamnad av den storslagna naturen erbjuder campingen en upplevelse som är både rofylld och energigivande. Dagarna kan spenderas med att utforska den robusta kustlinjen, de mjuka sandstränderna eller de grönskande vandringslederna som korsar ön. Det är en miljö som verkar gjord för att skapa minnen för livet.

På Astafjord camping kan du förvänta dig en infrastruktur som är anpassad för en bekymmersfri vistelse. De rymliga campingplatserna erbjuder gott om utrymme för både tält och husvagnar, med tillgång till nödvändiga faciliteter som dusch och kök. Det finns även platser med eluttag för de som önskar lite extra komfort. Personalen på campingen är alltid redo att hjälpa till och ge tips om områdets pärlor, så att du kan få ut det mesta av din vistelse.

För den äventyrslystne finns det gott om aktiviteter att ta sig för. Fiska i de klara vattnen, paddla kajak längs kusten eller ta en cykeltur på de slingrande vägarna. Oavsett om du är ute efter spänning eller bara en lugn stund i solnedgången, har Astafjord camping något att erbjuda.

När kvällen sänker sig och de ljumma sommarnätterna tar vid, kan du sitta vid din campingplats och grilla medan du lyssnar på vågornas lugna rytm. Här, under den norrskenstindrande himlen eller midnattsolens rodnad, känner man av den unika atmosfären som bara Rolla i Ibestad kan erbjuda.

Att boka en plats på Astafjord camping är ett smart drag för alla som söker en oförglömlig sommarsemester. Här kan du verkligen koppla av och ladda batterierna, medan du omges av en av Norges mest betagande scener. Rolla väntar på dig med öppna armar, redo att visa upp sin skönhet och sina hemligheter. Vänta inte – säkra din plats idag och förbered dig för en semester som har allt du kan önska dig av en sommar i det norska öriket Ibestad.

Mer information och bokning https://astafjordadventure.com#astafjordcamping #campingnorge #norgecamping #campingplatser #campingsemester #husbilscamping #husvagnscamping #camper #fiskecamping #fiskecamp #astafjordfiskecamp #astafjordlodge #gammelbankenibestad #gammelbanken #värdshus #hotell #hamnvikhotell #ibestad #kommune #tromsfylke #nordland #lofoten #semestertilllofoten #campingsemesterilofoten #lofotencamping #senja #camping #semester #resor #res #resa #resande #handel #harstadcamping #ibestadcamping #nordnorge #finnmark #havsfiske #fiskesemester #äventyr #äventyrsresor #vandringsleder #fivestar #hotels #bobil #campervan #karavan #karavanklubb #stugor #uthyrning #boka #bokning #bokaresa #motorcykelsemester #motorcykelcamping #mccamping #mcklubb #tromscamping #tromsö #hurtigbåt #expressbåtar #fiskebåtar #stugoruthyres #campingstugor #stugby #vandrarhem #vandrarhemihamnvikLogin


Username:
Password:

Forgotten password?