Saved Properties Register Sign In

02/10/2024

Havsfiskesäsongen i Hamnvik


Förhandsvisning av bild


Havsfiskesäsongen i Hamnvik är en efterlängtad tid för många fiskeentusiaster. Trots att vi befinner oss mitt i vintern och början av februari kan tanken på att ge sig ut på havsfiske redan väcka längtan. Det är under sommarsäsongen då fisket i Hamnvik når sin höjdpunkt, och vi drömmer oss redan bort till de fiskeminnen som vi skapade förra året.

Idag var det äntligen dags för årets premiärtur. Vi gick längs kustlinjen, njutande av den friska luften och stillheten som omger Hamnvik. Tankarna vandrade tillbaka till tidigare fisketurer, då vi fångat spännande fiskarter som torsk, hälleflundra, sej, kattfisk, lubb, uer, lax och makrill.

Hamnviks fiskevatten erbjuder en mångfald av möjligheter för både erfarna fiskare och nybörjare. Med sina klara vatten och rika marina ekosystem är det inte konstigt att detta område lockar så många sportfiskare varje år.

Under havsfiskesäsongen finns det också möjlighet att delta i olika tävlingar och evenemang som arrangeras i Hamnvik. Det är en fantastisk möjlighet att träffa andra likasinnade människor och dela erfarenheter samtidigt som man njuter av den vackra naturen.

Förutom själva fiskeupplevelsen finns det även andra saker att uppskatta här i Hamnvik under sommarsäsongen. Den pittoreska hamnen och de charmiga fiskebyarna är perfekta platser att utforska och ta del av den lokala kulturen.

Sammanfattningsvis är havsfiskesäsongen i Hamnvik en tid att se fram emot. Att ge sig ut på havet, njuta av naturen och fånga fiskar är en upplevelse som ger både glädje och avkoppling. Så låt oss längta tills värmen kommer tillbaka och vi kan återigen ge oss ut på äventyr i Hamnviks vackra vatten.

Astafjord Adventure

https://astafjordadventure.com

#hamnvik#ibestad#havsfiske#astafjord#vinterfiske#torskfiske#skreifiske#skrei#hälleflundra#sej#torsk#uer#kveite#öring#lax#sill#makrill#kattfisk#steinbit#lubb#sportfiske#premiär#astafjordadventure#arcticroute#astafjordcamping#fiskecamp#fiskesommer#jagtogfiskeLogin


Username:
Password:

Forgotten password?