Saved Properties Register Sign In

02/12/2024

Astafjord - Ett paradis för havsfiskareFörhandsvisning av bild


I det djupblå, orörda vattnet i Astafjord, beläget i Hamnvik, Ibestad, Troms fylke finns det en fiskeupplevelse som är svår att överträffa. Där det kalla vattnet kysser den norska kusten på det ödmjukaste, erbjuder Astafjord Adventure en upplevelse som lockar sportfiskare från hela världen: möjligheten att dra upp hälleflundra och andra arter från ett av de mest fiskrika områdena på jorden.

Astafjord Adventure, nu inne på sitt andra framgångsrika år, är din expert på havsfisketurer och båtuthyrning med utgångspunkt från den mysiga Astafjord lodgen i Hamnvik. Oavsett om du är en erfaren sportfiskare eller bara nyfiken på att prova på havsfiske, är detta stället där drömmar blir till verklighet.

Roger K. Olsson, en veteran inom sportfiske och äventyrliga utflykter, är hjärnan och hjärtat bakom Astafjord Adventure. Med sin gedigna kunskap och passion för havsfiske, är han den idealiska guiden för att utforska det nordnorska öriket norr om Lofoten. Kontakta Roger idag för att boka din nästa odödliga fiskehistoria.

Området runtom Astafjorden är hem till några av de mest berömda havsfiskeplatserna i världen. Öarna Rolla och Andørja, det majestätiska Senja, samt pärlorna Vesterålen med Andenes och Andøya, är bara några av de destinationer där Astafjord Adventure kan ta dig. Inte att förglömma andra kända fiskevatten som Grovfjord, Lavangen, Gratangen, Gryllefjord, Eidsfjord och Myre. Harstad, den närmaste centralorten, är också känd som Nord-Norges kulturhuvudstad och ligger bara ett stenkast bort.

Vänta inte! Boka din havsfisketur till Astafjorden redan nu. Astafjord Adventure erbjuder inte bara spännande dagar till havs, utan även bekväma boendelösningar för att din vistelse ska bli så njutbar som möjligt. Vi välkomnar också förfrågningar om skräddarsydda lösningar för grupper och företag.

Det är dags att skapa oförglömliga minnen. Välkommen till Astafjord Adventure i sommar – där äventyret väntar runt varje våg.

Kolla in Gammelbanken Vertshus i Ibestad
https://gammelbankenibestad.no

Läs mer om Astafjord Adventure på
https://astafjordadventure.com
#astafjordadventure #hamnvik #ibestad #tromsfylke #havsfiske #sportfiske #fjällfiske #hälleflundrafiske #fjordfiske #kustfiske #laxfiske #öringfiske #rödingfiske #torskfiske #sejfiske #fiskeihavet #norskahavet #nordnorge #sommarlov #semesterinorge #sportfiskare #fiske #fiskeplatser #fiskeinorge #finnmark #troms #lyngen #rolla #langlitinden #harstad #evenes #evenskjer #bardufoss #bjerkvik #sörreisa #sjövegan #narvik #gratangen #lavangen #salangen #gryllefjord #senja #engenes #andörja #andöya #andenes #vesterålen #eidsfjord #langöya #öriket #tromsö #flygtillevenes #tågtillnarvik #busstur #busscharter #charterbuss #charterresor #temaresor #äventyrsresor #fiskeresor #astafjordguide #turistinformation #hamnvikcamping #ibestadcamping #nordlyscamping #astafjordcamping #fiskecamp #stugor #stugoruthyresihamnvik #stugorhamnvik #semesterboende #airbnbhamnvik #airbnbastafjord #airbnbibestadLogin


Username:
Password:

Forgotten password?